Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cirbon cleta CF (492891) - cest la vie (1370147) » 715505164: T73/J3/VII

Liga 715505164 Información oficial sobre el partido 715505164 en Hattrick

15.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VII.51 (38087)

Cirbon cleta CF Alineación oficial del equipo 'Cirbon cleta CF' en el partido 3 - 4 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
0 - 1 Joan Gelats (30')
1 - 1 Josep Xavier Fàbrega (38')
1 - 2 Eduardo Briansó (41')
1 - 3 Juan Carlos Marías (44')
Alejandro Eliceyri Lantabat (44') 2 - 3
2 - 4 Javier Elorriaga (56')
Guarino Speciale (69') 3 - 4
Cirbon cleta CF Alineación oficial del equipo 'Cirbon cleta CF' en el partido 3 - 4 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Cirbon cleta CF Alineación oficial del equipo 'Cirbon cleta CF' en el partido 4 - 5 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cirbon cleta CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alejandro Eliceyri Lantabat trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Guarino Speciale va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Xoel Cee va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Xoel Cee va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 204 Minuto 65 (Ocasión de penalti): En Alejandro Eliceyri Lantabat va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Javier Elorriaga va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

cest la vie

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joan Gelats va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Josep Xavier Fàbrega, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juan Carlos Marías la va rematar Eduardo Briansó amb una magnífica volea que va fer pujar per a cest el 1 - 2.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): Joaquín Chodes de cest va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Juan Carlos Marías que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Eduardo Briansó entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al cest, un peu providencial d'en Javier Elorriaga va situar el 2-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Shakir Mmadi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Óscar Guzmán del Val va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joan Gelats va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Abdessattar Issati va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Asier Aretio, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Eduardo Briansó de cest va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.