Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sollana Cf (1456328) - Flamenkitos Andriesi (992909) » 715502581: T73/J12/VII

Liga 715502581 Información oficial sobre el partido 715502581 en Hattrick

16.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VII.4 (38040)

Sollana Cf Alineación oficial del equipo 'Sollana Cf' en el partido 5 - 0 Flamenkitos Andriesi Alineación oficial del equipo 'Flamenkitos Andriesi' en el partido
Alberto Chicategui (30') 1 - 0
Pere Marco (39') 2 - 0
Pere Marco (40') 3 - 0
Alejandro Grillo (72') 4 - 0
Pere Marco (87') 5 - 0
Sollana Cf Alineación oficial del equipo 'Sollana Cf' en el partido 5 - 0 Flamenkitos Andriesi Alineación oficial del equipo 'Flamenkitos Andriesi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sollana Cf Alineación oficial del equipo 'Sollana Cf' en el partido 3 - 1 Flamenkitos Andriesi Alineación oficial del equipo 'Flamenkitos Andriesi' en el partido
Tiene suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sollana Cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sollana contenien la respiració mentre en Alberto Chicategui s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sollana eren letals, i Pere Marco va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pere Marco va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 40 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sollana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Grillo va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Als 87 minuts, Pere Marco va ampliar l'avantatge de Sollana amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manuel Campra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pompeio Aúz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Aaron Josua Munch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nelson Marín Gil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sollana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aaron Josua Munch va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nelson Marín Gil al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Ram va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Flamenkitos Andriesi

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Chuse Lois Villalaúd no va ser aprofitada per en Ibar Argibide que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Flamenkitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xamai Arraztoa va desviar el xut final de Ibar Argibide després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 264 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Xamai Arraztoa es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 38 va aturar un penal a Angelo Stoia.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Després de 65 minuts, Angelo Stoia va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Xamai Arraztoa el va poder desviar a córner.
  • 239 Minuto 88 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Angelo Stoia va servir per deixar enrere el gegant Pompeio Aúz al minut 88, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Javier Zumalacarregui de Flamenkitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.