Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pregonda FC (775049) - Samurài Warriors (1419581) » 715499975: T73/J8/VI

Liga 715499975 Información oficial sobre el partido 715499975 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.982 (15300)

Pregonda FC Alineación oficial del equipo 'Pregonda FC' en el partido 1 - 2 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
0 - 1 Arnaud Adjamossi (37')
José Solana (63') 1 - 1
1 - 2 Gabriele Musini (77')
Pregonda FC Alineación oficial del equipo 'Pregonda FC' en el partido 1 - 2 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pregonda FC Alineación oficial del equipo 'Pregonda FC' en el partido 1 - 5 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pregonda FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Passat el minut 63 de joc, José Solana facilitava les coses al Pregonda amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pregonda, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En José Solana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Angel Sharapov va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Martín Santisteban va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pregonda se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Samurài Warriors

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de S.Warriors Arnaud Adjamossi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a S.Warriors prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Gabriele Musini.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Gabriele Musini va estar a punt de posar per davant a S.Warriors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Cervantes va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Arnaud Adjamossi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Stephan Kaltenegger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Patrick Jordan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Paulo André Marques va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Gutiérrez Gasset després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Cervantes va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Arkadiusz Dolecki, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stephan Kaltenegger.