Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metal Gear Solid FC (1460396) - Sevilla de Oni F.C. (1582058) » 715499910: T73/J6/VI

Liga 715499910 Información oficial sobre el partido 715499910 en Hattrick

05.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / VI.981 (15299)

Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido 0 - 1 Sevilla de Oni F.C. Alineación oficial del equipo 'Sevilla de Oni F.C.' en el partido
0 - 1 Wicher Dier (89')
Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido 0 - 1 Sevilla de Oni F.C. Alineación oficial del equipo 'Sevilla de Oni F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido 1 - 3 Sevilla de Oni F.C. Alineación oficial del equipo 'Sevilla de Oni F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metal Gear Solid FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): MGSFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Juan Becerril des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): MGSFC van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Juan Becerril no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Sevilla de Oni F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Eros Gracia va pentinar un córner cap al segon pal que Wicher Dier va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Lobatón va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 12. En Eros Gracia va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Serhun Özbek va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Calixto Casabuena va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Calixto Casabuena, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eros Gracia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Jens Langlo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Calixto Casabuena, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Sevilla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Calixto Casabuena va desviar el xut final de Jesús Lobatón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sevilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nuh Wiri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Serhun Özbek.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nuh Wiri de Sevilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wicher Dier de Sevilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.