Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drink Team C,F (778390) - Chipizan F.C. (310573) » 715499502: T73/J1/VI

Liga 715499502 Información oficial sobre el partido 715499502 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VI.974 (15292)

Drink Team C,F Alineación oficial del equipo 'Drink Team C,F' en el partido 0 - 3 C.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'C.D. San Roque' en el partido
0 - 1 Kyle Liu (5')
0 - 2 Federico Cabreta (15')
0 - 3 Hugo Canales (75')
Drink Team C,F Alineación oficial del equipo 'Drink Team C,F' en el partido 0 - 3 C.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'C.D. San Roque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drink Team C,F Alineación oficial del equipo 'Drink Team C,F' en el partido 2 - 0 C.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'C.D. San Roque' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drink Team C,F

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Alberto Peña va estar a punt d'empatar per a Drink quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gabriel Martínez Blas va desviar la pilota a l'últim instant.

C.D. San Roque

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alejo Montalvo va acabar en una passada genial cap al jugador de Roque Kyle Liu, que va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Federico Cabreta va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Roque, al minut 15. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Hugo Canales de Roque va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Roque va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Octavi Astruells, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hugo Canales al minut 10, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Kyle Liu no va ser aprofitada per en Stefano Pentrella que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Stefano Pentrella va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Roque que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Roque va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joan Ramon Morer va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Roque va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Joan Ramon Morer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.