Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia De Alcántara C.F. (1586727) - Makenford chickens (311179) » 715499190: T73/J8/VI

Liga 715499190 Información oficial sobre el partido 715499190 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.968 (15286)

Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 2 - 1 Makenford chickens Alineación oficial del equipo 'Makenford chickens' en el partido
Ángel Pons (37') 1 - 0
Ángel Pons (80') 2 - 0
2 - 1 Miguel Izarrain (89')
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 2 - 1 Makenford chickens Alineación oficial del equipo 'Makenford chickens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 2 - 0 Makenford chickens Alineación oficial del equipo 'Makenford chickens' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia De Alcántara C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): VALC C.F. s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Ángel Pons per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Ángel Pons va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Sandoval va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): VALC C.F. va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Gabriel Nohales va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Luuk Pichal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Estrôncio Santos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Makenford chickens

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Makenford va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joakim Jorge, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miguel Izarrain que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Pardo va entorpir al marcador d'en Marcell Remitschka per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Stanislav Kiškováč va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Manolo Vallber va fer al minut 76 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Xordan Ermo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xordan Ermo de Makenford amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yiotis Fantridis.