Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESPERTAFERRO FC (801659) - La furia vlc (1370224) » 715498805: T73/J9/VI

Liga 715498805 Información oficial sobre el partido 715498805 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.961 (15279)

DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido 4 - 2 La furia vlc Alineación oficial del equipo 'La furia vlc' en el partido
Alberto Monzón (10') 1 - 0
Bennie Hodits (20') 2 - 0
Friedrich-Wilhelm Plantz (29') 3 - 0
Sergio Hurtado Zaldívar (66') 4 - 0
4 - 1 Abdelwadoud Ouboukar (75')
4 - 2 Esteban Nueno (85')
DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido 4 - 2 La furia vlc Alineación oficial del equipo 'La furia vlc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido 10 - 0 La furia vlc Alineación oficial del equipo 'La furia vlc' en el partido
Está más tieso que su rival 9.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESPERTAFERRO FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alberto Monzón de DESPERTAFERRO aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Valentino Panuccio va descol·locar totalment la defensa contrària i Bennie Hodits no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Friedrich-Wilhelm Plantz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66 en Sergio Hurtado Zaldívar va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Giliberto al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Friedrich-Wilhelm Plantz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Eleazar Davalillo de DESPERTAFERRO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Monzón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El DESPERTAFERRO ho intentava per la dreta per mitjà de José Fernando Suárez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Israel Bustamante després que el jugador de DESPERTAFERRO li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

La furia vlc

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de furia van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Abdelwadoud Ouboukar va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Esteban Nueno, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 61 en Paco del Olmo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Aristides Amaral Dias va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Stoyan Gigov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stoyan Gigov de furia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Hermoso.