Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Glutamato Monosódico (441713) - Aceitunillas del Pacífico F.C. (435949) » 715498030: T73/J12/VI

Liga 715498030 Información oficial sobre el partido 715498030 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.947 (15265)

Glutamato Monosódico Alineación oficial del equipo 'Glutamato Monosódico' en el partido 1 - 3 Aceitunillas del Pacífico F.C. Alineación oficial del equipo 'Aceitunillas del Pacífico F.C.' en el partido
Aníbal Molina (18') 1 - 0
1 - 1 Petrişor Cetăţean (34')
1 - 2 Guillermo López (88')
1 - 3 Alberto Sanchiz (89')
Glutamato Monosódico Alineación oficial del equipo 'Glutamato Monosódico' en el partido 1 - 3 Aceitunillas del Pacífico F.C. Alineación oficial del equipo 'Aceitunillas del Pacífico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Glutamato Monosódico Alineación oficial del equipo 'Glutamato Monosódico' en el partido 4 - 1 Aceitunillas del Pacífico F.C. Alineación oficial del equipo 'Aceitunillas del Pacífico F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glutamato Monosódico

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aníbal Molina, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Monosódico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Alberto Gana del Monosódico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Monosódico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Fierro en un 1 contra 1 amb el porter Drago Hegediš, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Monosódico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Alberto Gana va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Aníbal Molina hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Drago Hegediš. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Aceitunillas del Pacífico F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Petrişor Cetăţean va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Aceitunillas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 88. Guillermo López va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Aceitunillas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alberto Sanchiz, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alejandro Helguera de Aceitunillas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Sanchiz de Aceitunillas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gabriel Iduarte que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Gabriel Iduarte va estar a punt de posar per davant a Aceitunillas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dante Olofsson va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Nuno Lourenzo de Aceitunillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.