Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak Talamanca (314305) - Orgull Gironi (1366463) » 715497853: T73/J9/VI

Liga 715497853 Información oficial sobre el partido 715497853 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.944 (15262)

Spartak Talamanca Alineación oficial del equipo 'Spartak Talamanca' en el partido 3 - 2 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
Gian Paolo Marcuzzi (29') 1 - 0
Ander Garzón (42') 2 - 0
2 - 1 Cucufato González Arguimanes (65')
2 - 2 Bronisław Kapała (78')
Alojzy Maleta (85') 3 - 2
Spartak Talamanca Alineación oficial del equipo 'Spartak Talamanca' en el partido 3 - 2 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Spartak Talamanca Alineación oficial del equipo 'Spartak Talamanca' en el partido 8 - 2 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Talamanca

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 29 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Gian Paolo Marcuzzi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Ander Garzón va incrementar l'avantatge de Talamanca amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Talamanca contenien la respiració mentre en Alojzy Maleta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Yirmiyahu Nesiel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Talamanca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Orgull. La jugada d'estratègia del Talamanca per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Yirmiyahu Nesiel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Floris-Jan Rigters va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johann-Michael Zechner de Talamanca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Orgull Gironi

Goles Goles

  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gian Paolo Marcuzzi no va poder aturar Cucufato González Arguimanes de Orgull, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 65 el 2 - 1.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Bronisław Kapała va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Orgull creava perill des de la dreta al minut 34, però en Miro Teles, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marco Forese desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Julio Fonallar quasi aconsegueix empatar per Orgull al minut 37, però Miro Teles va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Cucufato González Arguimanes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Darnius ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.