Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jarl CF (777692) - Rápido de Ferreira (313862) » 715494421: T73/J5/VI

Liga 715494421 Información oficial sobre el partido 715494421 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / VI.883 (15201)

Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 0 - 0 Rápido de Ferreira Alineación oficial del equipo 'Rápido de Ferreira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 2 - 0 Rápido de Ferreira Alineación oficial del equipo 'Rápido de Ferreira' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarl CF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leoš Lánský! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Jan-Paul Minnema es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Florin Niculescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Jarl va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Artur Shepityak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Philipp Florian del Jarl ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Jan-Paul Minnema de Jarl va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Florian de Jarl va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rápido de Ferreira

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): El Ferreira va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Silvério Marchand la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Ferreira van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 24 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Silvério Marchand no va ser gens encertat.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Silvério Marchand va xutar magistralment una falta al minut 69 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nikolay Bashtovoi, el jugador de Ferreira va ser expulsat al minut 58.