Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pegaso alado (774602) - Caratallada (1599559) » 715494375: T73/J8/VI

Liga 715494375 Información oficial sobre el partido 715494375 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.882 (15200)

Real De Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Real De Madrid CF' en el partido 3 - 3 Caratallada Alineación oficial del equipo 'Caratallada' en el partido
0 - 1 Egeo Vannucchi (38')
Alfonso Sufredo (40') 1 - 1
1 - 2 Egeo Vannucchi (43')
Lassi Vuola (74') 2 - 2
2 - 3 Balendín Antecao (76')
Tamir Bichovsky (78') 3 - 3
Real De Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Real De Madrid CF' en el partido 3 - 3 Caratallada Alineación oficial del equipo 'Caratallada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real De Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Real De Madrid CF' en el partido 2 - 3 Caratallada Alineación oficial del equipo 'Caratallada' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real De Madrid CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Alfonso Sufredo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 40.
  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lassi Vuola va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 74, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Real CF, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Real CF equilibrava la balança al minut 78. En Tamir Bichovsky, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Tamir Bichovsky va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Real CF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 32, tothom va saber perquè en Adrián Valdivieso era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jerom Ongena del Real CF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Wolfgang Heger va estar a punt de marcar al minut 49 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Real CF va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jerom Ongena la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Real CF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wolfgang Heger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Valdivieso de Real CF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caratallada

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Caratallada va ser finalitzada des de l'esquerra per Egeo Vannucchi al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Egeo Vannucchi va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Balendín Antecao va posar els visitants Caratallada per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Farlen Ruíz de Caratallada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Helguera de Caratallada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.