Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sentos Team (1430829) - Salque Teapalizo (120025) » 715492697: T73/J8/VI

Liga 715492697 Información oficial sobre el partido 715492697 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.852 (15170)

Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido 3 - 2 Salque Teapalizo Alineación oficial del equipo 'Salque Teapalizo' en el partido
0 - 1 Martin Hrubeš (22')
0 - 2 Dimo Kirov (26')
Fernando Ibiricu (62') 1 - 2
Fernando Ibiricu (64') 2 - 2
Ivano Slipčević (86') 3 - 2
Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido 3 - 2 Salque Teapalizo Alineación oficial del equipo 'Salque Teapalizo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido 1 - 4 Salque Teapalizo Alineación oficial del equipo 'Salque Teapalizo' en el partido
Tiene suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentos Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Sentos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Fernando Ibiricu, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sentos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant Fernando Ibiricu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Sentos s'avançava al marcador al minut 86, després d'un rebot que va caçar en Ivano Slipčević per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Sentos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Hoàng Thiện Luân des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Óscar Carrera i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sentos, però el xut de Saif Samer Al-Ataby va sortir bastant desviat.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Antonello Velardi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Óscar Carrera va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Markel 'Tanque' Txopeitia.

Salque Teapalizo

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Martin Hrubeš va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Teapalizo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dimo Kirov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Sugar Legarretaetxebarria va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Olalalde ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Teapalizo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Martin Hrubeš va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pablo Bilbao al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Ferrán González Frías de Teapalizo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Pablo Bilbao de Teapalizo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Bilbao de Teapalizo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".