Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Man. Mikeided (1461764) - MACCABI DELEVANTÁ (1599112) » 715492569: T73/J4/VI

Liga 715492569 Información oficial sobre el partido 715492569 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VI.850 (15168)

Man. Mikeided Alineación oficial del equipo 'Man. Mikeided' en el partido 3 - 0 MACCABI DELEVANTÁ Alineación oficial del equipo 'MACCABI DELEVANTÁ' en el partido
Winter Clinckaert (30') 1 - 0
Vanni Muzzani (64') 2 - 0
Vanni Muzzani (75') 3 - 0
Man. Mikeided Alineación oficial del equipo 'Man. Mikeided' en el partido 3 - 0 MACCABI DELEVANTÁ Alineación oficial del equipo 'MACCABI DELEVANTÁ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Man. Mikeided Alineación oficial del equipo 'Man. Mikeided' en el partido 1 - 1 MACCABI DELEVANTÁ Alineación oficial del equipo 'MACCABI DELEVANTÁ' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Man. Mikeided

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luigi Badstieber és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Winter Clinckaert perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 64, en Luigi Badstieber la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Vanni Muzzani que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): El gol de falta de Vanni Muzzani sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 75 i ampliar l'avantatge de Mikeided a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Mikeided van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Angel Toshev des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Angel Toshev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sander Pettersen després que el jugador de Mikeided li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

MACCABI DELEVANTÁ

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Kyle Person que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.