Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mamonettis (1594582) - Camí Fons Hattrick Club (437799) » 715491071: T73/J8/VI

Liga 715491071 Información oficial sobre el partido 715491071 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.823 (15141)

mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 2 - 1 Camí Fons Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Camí Fons Hattrick Club' en el partido
0 - 1 René Forster (17')
岳 (Ngok) 斯坤 (Sikun) (57') 1 - 1
Mauro Palomino (67') 2 - 1
mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 2 - 1 Camí Fons Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Camí Fons Hattrick Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 2 - 0 Camí Fons Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Camí Fons Hattrick Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mamonettis

Goles Goles

  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Valentin Shlepin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de mamonettis, 岳 (Ngok) 斯坤 (Sikun), que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a mamonettis va ser Mauro Palomino.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): mamonettis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrzej Fundament ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): mamonettis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrzej Fundament va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ángel Serrano.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): mamonettis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de mamonettis Andrzej Fundament quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Mauro Palomino de mamonettis va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 el mamonettis va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andrzej Fundament no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Pedroso va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Ángel Serrano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Simone Lagreca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ángel Serrano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Melxor Gúnuz va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrzej Fundament de mamonettis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Camí Fons Hattrick Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): El contraatac de Hattrick va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que René Forster va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hattrick va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ruslan Tsoy, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hattrick va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ernesto Zadelhof, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hattrick va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a René Forster, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruslan Tsoy de Hattrick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.