Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Foz (125699) - Hot Wheels FC (437108) » 715490371: T73/J1/VI

Liga 715490371 Información oficial sobre el partido 715490371 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VI.811 (15129)

Racing de Foz Alineación oficial del equipo 'Racing de Foz' en el partido 4 - 0 Atletico Astur Alineación oficial del equipo 'Atletico Astur' en el partido
Alejandro Carmuega (54') 1 - 0
José Ángel Bohórquez (63') 2 - 0
José Ángel Bohórquez (72') 3 - 0
Blas Arnaud (73') 4 - 0
Racing de Foz Alineación oficial del equipo 'Racing de Foz' en el partido 4 - 0 Atletico Astur Alineación oficial del equipo 'Atletico Astur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Foz Alineación oficial del equipo 'Racing de Foz' en el partido 2 - 0 Atletico Astur Alineación oficial del equipo 'Atletico Astur' en el partido
Tiene suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Foz

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Corria el minut 54 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Carmuega, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Ángel Bohórquez de Racing va fer un bon esprint per escapar-se de Márk Szerdahelyi i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Racing pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Ángel Bohórquez va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Racing va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Blas Arnaud des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Jussi Sailio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Blas Arnaud del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Racing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Blas Arnaud en un 1 contra 1 amb el porter Emre Allıcan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Racing va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alejandro Carmuega va anar a parar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Alejandro Carmuega gairebé va marcar per a Racing des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pedro Biarge era fer passades de llarga distància. Al minut 57 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jussi Sailio però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Feye Van Caillie va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Atletico Astur

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van sortir al contraatac al minut 23, però Finn Bukhave va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Finn Bukhave va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Lauri Alasentie hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stanisław Wolf havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): El Atletico va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 35 amb un llançament de falta perillós. En Enrico Padrin però, la va tirar centrada i amb poca potència.