Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danielito Team (1371918) - Ranchos F.C. (1459220) » 715488912: T73/J14/VI

Liga 715488912 Información oficial sobre el partido 715488912 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.784 (15102)

Danielito Team Alineación oficial del equipo 'Danielito Team' en el partido 3 - 0 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
1 - 0 Geoffrey Morales (8')
Nurettin Natık (37') 2 - 0
Veljko Burlić (47') 3 - 0
Danielito Team Alineación oficial del equipo 'Danielito Team' en el partido 3 - 0 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Danielito Team Alineación oficial del equipo 'Danielito Team' en el partido 2 - 1 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danielito Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 en Veljko Burlić va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Nurettin Natık podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Als 47 minuts de joc, els nois de Danielito van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Veljko Burlić augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Veljko Burlić es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Danielito, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Alexandru-Andrei Hrin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Higinio Erripa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Danielito a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nurettin Natık va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Veljko Burlić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Veljko Burlić va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nurettin Natık va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Veljko Burlić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Pete Mack gairebé va marcar per a Danielito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Ranchos F.C.

Goles Goles

  • 125 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Geoffrey Morales va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 8. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Ranchos va estar a punt d'empatar al 27 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Önsal Dinçkök que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Ranchos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 41, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rafael Bañueta.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Ranchos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Flávio Petrolina va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Flávio Petrolina quasi redueix la diferència al marcador al minut 90, però una gran estirada d'en Manuel Llerena va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Markus Therkelsen.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Thilo Unteregger de Ranchos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.