Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

charlitosteam (1437948) - Sennatores (776079) » 715486788: T73/J1/VI

Liga 715486788 Información oficial sobre el partido 715486788 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VI.747 (15065)

charlitosteam Alineación oficial del equipo 'charlitosteam' en el partido 2 - 4 Sennatores Alineación oficial del equipo 'Sennatores' en el partido
Stanislav Miklav (42') 1 - 0
1 - 1 Maximilian Strixner (44')
1 - 2 Maximilian Strixner (44')
Alexandre Arnaud (44') 2 - 2
2 - 3 Korney Gusenkov (44')
2 - 4 Pampos Kafkalias (72')
charlitosteam Alineación oficial del equipo 'charlitosteam' en el partido 2 - 4 Sennatores Alineación oficial del equipo 'Sennatores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
charlitosteam Alineación oficial del equipo 'charlitosteam' en el partido 2 - 2 Sennatores Alineación oficial del equipo 'Sennatores' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

charlitosteam

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Stanislav Miklav va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a charlitosteam.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al charlitosteam una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alexandre Arnaud, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a charlitosteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Okan Aykaş, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de charlitosteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vyacheslav Zhigulev va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Lassi Herttuainen de charlitosteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dionís Foces de charlitosteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sennatores

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Tharaka Gunasekera va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Maximilian Strixner es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Sennatores va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 44. Maximilian Strixner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sennatores prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Korney Gusenkov.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Pampos Kafkalias de Sennatores va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sennatores va estar a punt d'arribar en un córner. En Maximilian Strixner va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pampos Kafkalias va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Saulstars Kokarevičs, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Sennatores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Bjørn Bøgh va quedar-se sol davant el porter Saulstars Kokarevičs, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pampos Kafkalias després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Saulstars Kokarevičs va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Strixner va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jarji Rukhaia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.