Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

- The Walking Dead - (1421903) - Fachereus (1587834) » 715486422: T73/J7/VI

Liga 715486422 Información oficial sobre el partido 715486422 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VI.740 (15058)

- The Walking Dead - Alineación oficial del equipo '- The Walking Dead -' en el partido 3 - 1 Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido
Emil Hristov (6') 1 - 0
Filiberto Severini (34') 2 - 0
2 - 1 Wolter Vanderispaillie (77')
Richárd Agg (85') 3 - 1
- The Walking Dead - Alineación oficial del equipo '- The Walking Dead -' en el partido 3 - 1 Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
- The Walking Dead - Alineación oficial del equipo '- The Walking Dead -' en el partido 2 - 0 Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

- The Walking Dead -

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Zed'S, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Emil Hristov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Filiberto Severini, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zed'S a 3 - 1. Richárd Agg va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mariusz Rosłaniec va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Paulo Proença, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Luciano Secchioni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Ángel Manuel Rada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Massimo Wenger de Zed'S va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Filiberto Severini al minut 83 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Fachereus

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en Jan Solstrand la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Wolter Vanderispaillie que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fachereus, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Wolter Vanderispaillie va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Solstrand de Fachereus es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.