Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaldua FC (1588273) - Skorpiés Sasori de Ika Ria (1589085) » 715484866: T73/J11/VI

Liga 715484866 Información oficial sobre el partido 715484866 en Hattrick

09.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VI.712 (15030)

ZampaZampa f.c. Alineación oficial del equipo 'ZampaZampa f.c.' en el partido 3 - 1 Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido
Bertil Rønne (33') 1 - 0
Einar Naharro (44') 2 - 0
2 - 1 Pius Randuà (70')
Bertil Rønne (78') 3 - 1
ZampaZampa f.c. Alineación oficial del equipo 'ZampaZampa f.c.' en el partido 3 - 1 Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZampaZampa f.c. Alineación oficial del equipo 'ZampaZampa f.c.' en el partido 0 - 1 Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZampaZampa f.c.

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zampa eren letals, i Bertil Rønne va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Einar Naharro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Ferenc Kormány va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 78 de joc. Bertil Rønne es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Bertil Rønne va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zampa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bertil Rønne, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Zampa va estar a punt d'arribar en un córner. En Bertil Rønne va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Miguel Palacios de Zampa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Skorpiés Sasori de Ika Ria

Goles Goles

  • 150 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, Pius Randuà va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Skorpiés tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Carlos Alberto Riujano va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Otili Munitiz, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Carlos Alberto Riujano va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johnny Hansen de Skorpiés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.