Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

X Squadra (435179) - C.E.Roda de Ter (795437) » 715483820: T73/J1/VI

Liga 715483820 Información oficial sobre el partido 715483820 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VI.694 (15012)

X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 3 - 1 C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido
Cristian Hurgoi (36') 1 - 0
Cristian Torres (37') 2 - 0
2 - 1 Daniel Funaru (80')
Arsène Ferré (87') 3 - 1
X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 3 - 1 C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 5 - 0 C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido
Tiene mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X Squadra

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Arsène Ferré va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Squadra, Cristian Hurgoi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Als 37 minuts, Cristian Torres va ampliar l'avantatge de Squadra amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Squadra va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arsène Ferré va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Squadra va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Arménio Garcia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pedro Fontdemora va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Cristian Torres, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts disputats, Cristian Torres gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Luca Mayer va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Squadra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Pedro Fontdemora va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Squadra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristian Torres va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luca Mayer.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Troy Dokter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Luca Mayer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Troy Dokter gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luca Mayer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Troy Dokter, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Giuseppe Baratto de Squadra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.E.Roda de Ter

Goles Goles

  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Sergio Fraj es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Daniel Funaru per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 80 passava a ser 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Funaru va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Jozef Boldižar de C.E.Roda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.