Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Princes of the Universe (1602205) - nodoyunas (1417095) » 715482784: T73/J8/VI

Liga 715482784 Información oficial sobre el partido 715482784 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.675 (14993)

Princes of Universe Alineación oficial del equipo 'Princes of Universe' en el partido 1 - 7 nodoyunas Alineación oficial del equipo 'nodoyunas' en el partido
0 - 1 Moussa Aymani (7')
Sergio Ruiz (16') 1 - 1
1 - 2 塔什麦麦提 (Tashmemet) 麦麦提汗 (Memetxan) (30')
1 - 3 Víctor García de Zuñiga (33')
1 - 4 Víctor García de Zuñiga (39')
1 - 5 Thomas Nisii (50')
1 - 6 Paulo Osorio (81')
1 - 7 Vladan Lalović (83')
Princes of Universe Alineación oficial del equipo 'Princes of Universe' en el partido 1 - 7 nodoyunas Alineación oficial del equipo 'nodoyunas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Princes of Universe Alineación oficial del equipo 'Princes of Universe' en el partido 0 - 4 nodoyunas Alineación oficial del equipo 'nodoyunas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princes of Universe

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 16, en Genís Cosín la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sergio Ruiz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 109 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Genís Cosín es va complicar la vida al minut 50 intentant esquivar Thomas Nisii en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del nodoyunas, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 5 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Universe, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Sergio Ruiz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Genís Cosín de Universe va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sergio Curco al minut 70 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Ruiz de Universe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olaf Panduro de Universe es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

nodoyunas

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Moussa Aymani que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): nodoyunas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 30. 塔什麦麦提 (Tashmemet) 麦麦提汗 (Memetxan) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Víctor García de Zuñiga de nodoyunas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor García de Zuñiga, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, nodoyunas va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Paulo Osorio.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): nodoyunas va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Vladan Lalović la va transformar en el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Héctor Tenarre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roque Rosa Matos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Thomas Nisii va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Moussa Aymani de nodoyunas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 塔什麦麦提 (Tashmemet) 麦麦提汗 (Memetxan), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.