Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLÉTICO SHITADO (440708) - Zollo FC (1599118) » 715481787: T73/J11/VI

Liga 715481787 Información oficial sobre el partido 715481787 en Hattrick

09.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VI.657 (14975)

ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 2 - 1 Zollo FC Alineación oficial del equipo 'Zollo FC' en el partido
Domenico Onere (17') 1 - 0
Omid Jasemi (51') 2 - 0
2 - 1 Abdelbassit Tennan (83')
ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 2 - 1 Zollo FC Alineación oficial del equipo 'Zollo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 2 - 1 Zollo FC Alineación oficial del equipo 'Zollo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,2 % 7,2 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLÉTICO SHITADO

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ken Lopez la va rematar Domenico Onere amb una magnífica volea que va fer pujar per a ATLÉTICO el 1 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ATLÉTICO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Omid Jasemi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Cédric Chérel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): ATLÉTICO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gianni Rubegni va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sándor Herbály.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Mário Cordeiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Gianni Rubegni va deixar a Stanislav Filippov assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Ricardo Urzáiz Castro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sándor Herbály va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sándor Herbály al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ricardo Urzáiz Castro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Zollo FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 83 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Abdelbassit Tennan. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ZFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdelbassit Tennan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Luis Miguel Comiáns va encarar al porter al 84, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Abdelbassit Tennan, al minut 87 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Umberto Nugnes de ZFC es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Davyd Solovyenko de ZFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Umberto Nugnes de l'equip ZFC, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.