Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berarditos (1431360) - Atletico Elsa (1458278) » 715481220: T73/J9/VI

Liga 715481220 Información oficial sobre el partido 715481220 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.647 (14965)

Berarditos Alineación oficial del equipo 'Berarditos' en el partido 3 - 1 Atletico Elsa Alineación oficial del equipo 'Atletico Elsa' en el partido
Nicola Dal Cin (21') 1 - 0
Ersin Şahenk (33') 2 - 0
Ferdynand Świacki (48') 3 - 0
3 - 1 Miguel Sánchez Aguado (89')
Berarditos Alineación oficial del equipo 'Berarditos' en el partido 3 - 1 Atletico Elsa Alineación oficial del equipo 'Atletico Elsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Berarditos Alineación oficial del equipo 'Berarditos' en el partido 6 - 0 Atletico Elsa Alineación oficial del equipo 'Atletico Elsa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berarditos

Goles Goles

  • 107 Minuto 21 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Berarditos Nicola Dal Cin va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ersin Şahenk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Berarditos.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Berarditos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ferdynand Świacki va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Ruprecht Löwer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Iker Balentziaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomasz Ryglowski per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Iker Balentziaga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Tomasz Ryglowski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Thanos Fraggatos de Berarditos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Atletico Elsa

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Atletico seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Miguel Sánchez Aguado va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Klaus Kathriner que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Gavino Raggio al minut 23 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Miguel Sánchez Aguado va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Siro Graceffa de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lio Brothel de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.