Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bancarrota (1419417) - Sementales Indultados Astifinos (775876) » 715481103: T73/J8/VI

Liga 715481103 Información oficial sobre el partido 715481103 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.645 (14963)

Bancarrota Alineación oficial del equipo 'Bancarrota' en el partido 2 - 1 Sementales Indultados Astifinos Alineación oficial del equipo 'Sementales Indultados Astifinos' en el partido
Giosuè Obrecht (7') 1 - 0
Giosuè Obrecht (19') 2 - 0
2 - 1 Felipe Luezas (71')
Bancarrota Alineación oficial del equipo 'Bancarrota' en el partido 2 - 1 Sementales Indultados Astifinos Alineación oficial del equipo 'Sementales Indultados Astifinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bancarrota Alineación oficial del equipo 'Bancarrota' en el partido 0 - 1 Sementales Indultados Astifinos Alineación oficial del equipo 'Sementales Indultados Astifinos' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bancarrota

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Bancarrota sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Giosuè Obrecht va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Giosuè Obrecht va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Fortunato Ceravolo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bancarrota que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 290 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Fortunato Ceravolo va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fortunato Ceravolo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Roberto Montrone de Bancarrota va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sementales Indultados Astifinos

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sementales seguien lluitant fins al final. Al minut 71, fruit d'aquests esforços, Felipe Luezas va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Sementales va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 60, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Carlos Manuel Socarrás.
  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): Després de 67 minuts, Carlos Peña va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Andrea Smorlesi el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mahamani Mandape de Sementales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.