Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S. D. Alcalaína (801809) - triana fc (312399) » 715481014: T73/J13/VI

Liga 715481014 Información oficial sobre el partido 715481014 en Hattrick

23.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 13 / VI.643 (14961)

S. D. Alcalaína Alineación oficial del equipo 'S. D. Alcalaína' en el partido 1 - 3 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
0 - 1 Botond Pálinkó (3')
Robin Postic (65') 1 - 1
1 - 2 Gabriele Steffani (79')
1 - 3 Hugo Manuel Ribeiro (85')
S. D. Alcalaína Alineación oficial del equipo 'S. D. Alcalaína' en el partido 1 - 3 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S. D. Alcalaína Alineación oficial del equipo 'S. D. Alcalaína' en el partido 2 - 2 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. D. Alcalaína

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 del partit, el jugador Robin Postic de Alcalaína va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Alcalaína va estar a punt d'arribar en un córner. En Guillaume Vilain va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Alcalaína va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adrian Skwarło la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

triana fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del triana van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Botond Pálinkó va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriele Steffani que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a triana.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hugo Manuel Ribeiro va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jozef Fetter no va ser aprofitada per en Botond Pálinkó que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Botond Pálinkó es va quedar sol davant del porter, al minut 16. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Barbastro al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Hubert Verhaert va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerardo Gándara va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Liam Mulvey, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. triana va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 206 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Per Olofsson va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Botond Pálinkó va poder marcar per a triana en un servei de cantonada picat per en Liam Mulvey quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Luis Barbastro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 63, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gabriele Steffani de triana va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jozef Fetter que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Luis Barbastro va estar a punt de posar per davant a triana amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gerardo Gándara va impedir un gol cantat.