Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Göteborg (797684) - Biggie CF (1366905) » 715480044: T73/J9/VI

Liga 715480044 Información oficial sobre el partido 715480044 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.626 (14944)

Sporting de Göteborg Alineación oficial del equipo 'Sporting de Göteborg' en el partido 3 - 0 Biggie CF Alineación oficial del equipo 'Biggie CF' en el partido
Sasha Giannettino (6') 1 - 0
Florian Seidl (36') 2 - 0
Naoufal Didi (48') 3 - 0
Sporting de Göteborg Alineación oficial del equipo 'Sporting de Göteborg' en el partido 3 - 0 Biggie CF Alineación oficial del equipo 'Biggie CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting de Göteborg Alineación oficial del equipo 'Sporting de Göteborg' en el partido 5 - 0 Biggie CF Alineación oficial del equipo 'Biggie CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Göteborg

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sasha Giannettino ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sporting es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Sporting al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Florian Seidl. 2 - 0 pels locals.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): El jugador Naoufal Didi de Sporting es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Mauro Gabriel Naccer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Enrique Felgoso va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Sasha Giannettino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emilio Quirós va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sporting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pietari Lampikoski, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Naoufal Didi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emilio Quirós al minut 91 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sacha Sauers va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Biggie CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alberto García Peñuela va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Roberto Romero Osborne rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Cardona.