Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villacastin tigers (797793) - Agora Fondo Social (1368564) » 715479965: T73/J3/VI

Liga 715479965 Información oficial sobre el partido 715479965 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VI.625 (14943)

villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 0 - 2 Agora Fondo Social Alineación oficial del equipo 'Agora Fondo Social' en el partido
0 - 1 Éric Le Berre (36')
0 - 2 Hugo Křiváček (38')
villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 0 - 2 Agora Fondo Social Alineación oficial del equipo 'Agora Fondo Social' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 2 - 0 Agora Fondo Social Alineación oficial del equipo 'Agora Fondo Social' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villacastin tigers

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): villacastin va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Fryderyk Kozacki va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Oskari Puotsaari del villacastin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Oskari Puotsaari va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): villacastin va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fuco Orbáiz va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Fryderyk Kozacki no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Jarosław Chaberek de villacastin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Agora Fondo Social

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roberto Zampol la va rematar Éric Le Berre amb una magnífica volea que va fer pujar per a Agora el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Agora per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hugo Křiváček. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Hugo Křiváček ja els havia advertit que el porter contrari, en Anders Cappelen, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): Al minut 69 un refús amb el peu d'en Anders Cappelen va anar a parar als peus del Kamil Sochocki que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Paolo Pandori de Agora es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.