Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MUCHO-MICHI-MACHO F.C (1600607) - Don Solomillón (1420996) » 715479896: T73/J14/VI

Liga 715479896 Información oficial sobre el partido 715479896 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.623 (14941)

MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido 2 - 0 Don Solomillón Alineación oficial del equipo 'Don Solomillón' en el partido
Giel Mellaert (16') 1 - 0
Daniel Riaza (55') 2 - 0
MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido 2 - 0 Don Solomillón Alineación oficial del equipo 'Don Solomillón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido 3 - 2 Don Solomillón Alineación oficial del equipo 'Don Solomillón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MUCHO-MICHI-MACHO F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Giel Mellaert, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MUCHO-MICHI-MACHO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Riaza, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a MUCHO-MICHI-MACHO.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Riaza de MUCHO-MICHI-MACHO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Sánchez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Sean Van Rechem una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Horaţiu Spilcă va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Don Solomillón

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Rahmi Samru va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Sahakyants va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MUCHO-MICHI-MACHO. La jugada d'estratègia del Filetaco per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Helmut Zamora va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rahmi Samru va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 56. En Juan Ignacio Callar va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Josep Maria Ferré amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Kody Lee ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helmut Zamora de Filetaco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.