Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

<<<<<------- C.R. Tuluergo (1339597) - Lüarcat (436933) » 715479797: T73/J3/VI

Liga 715479797 Información oficial sobre el partido 715479797 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VI.622 (14940)

<<<<<------- C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo '<<<<<-------  C.R. Tuluergo' en el partido 3 - 4 Lüarcat Alineación oficial del equipo 'Lüarcat' en el partido
Pau Moliner (20') 1 - 0
1 - 1 Eurico Montes (27')
Fidel 'La pantera' Marrufo (36') 2 - 1
2 - 2 Aurélio Duarte Almeida (39')
2 - 3 Euken Ordokia (44')
Pau Moliner (84') 3 - 3
3 - 4 Eurico Montes (86')
<<<<<------- C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo '<<<<<-------  C.R. Tuluergo' en el partido 3 - 4 Lüarcat Alineación oficial del equipo 'Lüarcat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
<<<<<------- C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo '<<<<<-------  C.R. Tuluergo' en el partido 0 - 6 Lüarcat Alineación oficial del equipo 'Lüarcat' en el partido
Tiene bastante suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

<<<<<------- C.R. Tuluergo

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 en Francisco Manuel Aladrén va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pau Moliner podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Fidel 'La pantera' Marrufo era molt més ràpid que el defensa Aurélio Duarte Almeida. Al minut 36, el jugador de Tuluergo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tuluergo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pau Moliner va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Javier Picardo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Pau Moliner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tuluergo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Francisco Manuel Aladrén va rebre molts aplaudiments. Al minut 74 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pau Moliner de Tuluergo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lüarcat

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 27 minuts Eurico Montes va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Aurélio Duarte Almeida de Lüarcat va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb 44 minuts jugats, Euken Ordokia de Lüarcat va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eurico Montes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Lüarcat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Raúl Gómez de Lamadrid va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lüarcat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eurico Montes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Gómez de Lamadrid després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jere Vaarapuro va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Lüarcat va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Modesto Gil de Vivero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Raúl Gómez de Lamadrid, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lüarcat va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Modesto Gil de Vivero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.