Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORD FARLINE (776476) - Alcachofa FC (1601798) » 715478935: T73/J12/VI

Liga 715478935 Información oficial sobre el partido 715478935 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.606 (14924)

FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 6 - 1 Alcachofa FC Alineación oficial del equipo 'Alcachofa FC' en el partido
Garrison Griffith (14') 1 - 0
Sergio Serrano (15') 2 - 0
2 - 1 Erni Eisenring (35')
Angelo Muñoz (40') 3 - 1
Paco Cambra (56') 4 - 1
Garrison Griffith (79') 5 - 1
Garrison Griffith (86') 6 - 1
FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 6 - 1 Alcachofa FC Alineación oficial del equipo 'Alcachofa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 9 - 0 Alcachofa FC Alineación oficial del equipo 'Alcachofa FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORD FARLINE

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ARIFON contenien la respiració mentre en Garrison Griffith s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Serrano es va introduir dins la defensa central al minut 15, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ARIFON van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Angelo Muñoz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan ARIFON va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paco Cambra des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, ARIFON va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Garrison Griffith, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Garrison Griffith, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Garrison Griffith una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de István Ráskai va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Garrison Griffith gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però István Ráskai va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El ARIFON ho intentava per la dreta per mitjà de Garrison Griffith, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de István Ráskai al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Garrison Griffith va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Alcachofa FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Alcachofa sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Erni Eisenring va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Konrad Padewski va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Garrison Griffith. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Otakar Petrák va entorpir al marcador d'en Mohammed Desouky per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Endre Hoel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alcachofa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Giedrutis Sedovičevas marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Otakar Petrák que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Konrad Padewski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.