Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ifcpotter F.C. (1365100) - Serrilla FC (1585695) » 715477418: T73/J10/VI

Liga 715477418 Información oficial sobre el partido 715477418 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / VI.579 (14897)

Real Ifcpotter F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Ifcpotter F.C.' en el partido 0 - 6 Serrilla FC Alineación oficial del equipo 'Serrilla FC' en el partido
0 - 1 Felipe Villarías (2')
0 - 2 Limay Díaz (20')
0 - 3 Gabriel Pérez Mendoza (25')
0 - 4 Manolo Ortiz (30')
0 - 5 Felipe Villarías (38')
0 - 6 Limay Díaz (55')
Real Ifcpotter F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Ifcpotter F.C.' en el partido 0 - 6 Serrilla FC Alineación oficial del equipo 'Serrilla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Ifcpotter F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Ifcpotter F.C.' en el partido 1 - 6 Serrilla FC Alineación oficial del equipo 'Serrilla FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ifcpotter F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rüdiger Streiter de Ifcpotter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Serrilla FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Felipe Villarías que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Serrilla.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Limay Díaz va augmentar l'avantatge de Serrilla a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gabriel Pérez Mendoza va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Manolo Ortiz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 38, en Gabriel Pérez Mendoza la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Felipe Villarías que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Limay Díaz de Serrilla l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 55 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Serrilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pere Udina, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mzuzi Barsosio es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Felipe Villarías al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Ortiz.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Manolo Ortiz va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.