Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

in the nitgh (802075) - Umbrella Corporation f.c. (1436737) » 715476225: T73/J6/VI

Liga 715476225 Información oficial sobre el partido 715476225 en Hattrick

05.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / VI.558 (14876)

in the nitgh Alineación oficial del equipo 'in the nitgh' en el partido 3 - 0 Umbrella Corporation f.c. Alineación oficial del equipo 'Umbrella Corporation f.c.' en el partido
Markus Tarri (9') 1 - 0
Ernst Angermair (27') 2 - 0
Brand-Jan Beljaars (29') 3 - 0
in the nitgh Alineación oficial del equipo 'in the nitgh' en el partido 3 - 0 Umbrella Corporation f.c. Alineación oficial del equipo 'Umbrella Corporation f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
in the nitgh Alineación oficial del equipo 'in the nitgh' en el partido 3 - 1 Umbrella Corporation f.c. Alineación oficial del equipo 'Umbrella Corporation f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

in the nitgh

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Markus Tarri, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 27, en Lisandro Núñez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ernst Angermair que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Lexar Orbaizeta va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de nitgh, Brand-Jan Beljaars, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El nitgh ho intentava per la dreta per mitjà de Richard Rudňanský, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Fruela Vadillos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Brand-Jan Beljaars va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lisandro Núñez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Beniamino Cucca de nitgh va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Umbrella Corporation f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): UC F.C va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 33, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Yvonnick Mare.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): El UC F.C va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Henry García la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Ludovic Afonso quasi redueix la diferència al marcador al minut 52, però una gran estirada d'en Polikarp Szydło va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Kristóf Apostol va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Polikarp Szydło.