Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plaza los Príncipes CF (1417783) - Sisego One (1577893) » 715473448: T73/J12/VI

Liga 715473448 Información oficial sobre el partido 715473448 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.508 (14826)

Plaza los Príncipes CF Alineación oficial del equipo 'Plaza los Príncipes CF' en el partido 1 - 2 Sisego One Alineación oficial del equipo 'Sisego One' en el partido
Ricardo Moncada Pinos (27') 1 - 0
1 - 1 Diego Puig Martin (78')
1 - 2 John Herrera (82')
Plaza los Príncipes CF Alineación oficial del equipo 'Plaza los Príncipes CF' en el partido 1 - 2 Sisego One Alineación oficial del equipo 'Sisego One' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Plaza los Príncipes CF Alineación oficial del equipo 'Plaza los Príncipes CF' en el partido 1 - 1 Sisego One Alineación oficial del equipo 'Sisego One' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plaza los Príncipes CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Ricardo Moncada Pinos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Príncipes.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Príncipes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giancarlo Dovesi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lenos Tsounidis va marxar de 汤 (Tang) 中福 (Zhongfu) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Príncipes van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Łucjan Żejmo va rematar alt.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lenos Tsounidis, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 82 minuts, en Ricardo Moncada Pinos no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Sisego One

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Diego Puig Martin de Sisego marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en John Herrera que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Sisego.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Sisego va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sirk Lueger va desviar el xut final de 汤 (Tang) 中福 (Zhongfu) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): John Herrera quasi aconsegueix empatar per Sisego al minut 57, però Sirk Lueger va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Miguel Galligo al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Max Gedsø. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en John Herrera de Sisego amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.