Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrellas Luminosas (487392) - Los casi buenos (312176) » 715472006: T73/J1/VI

Liga 715472006 Información oficial sobre el partido 715472006 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VI.483 (14801)

Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 1 - 1 Los casi buenos Alineación oficial del equipo 'Los casi buenos' en el partido
Almog Nisman (4') 1 - 0
1 - 1 Vittorio Levratti (23')
Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 1 - 1 Los casi buenos Alineación oficial del equipo 'Los casi buenos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrellas Luminosas Alineación oficial del equipo 'Estrellas Luminosas' en el partido 3 - 0 Los casi buenos Alineación oficial del equipo 'Los casi buenos' en el partido
Tiene mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrellas Luminosas

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Estrellas, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Almog Nisman per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fredrik Andersson va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant César Ramírez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Honesto va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Estrellas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Bertalan Kotula va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Almog Nisman va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Ted Fokkens de Estrellas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Islem Madihi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Los casi buenos

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Als 23 minuts de partit, Vittorio Levratti de buenos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de buenos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Antonio Monje Iglesias, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): buenos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Vittorio Levratti va quedar-se sol davant el porter Vladimir Merekin, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dziamid Kasatau de buenos es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.