Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barcarès (993167) - Borrell II Street (1461208) » 715470042: T73/J14/VI

Liga 715470042 Información oficial sobre el partido 715470042 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.447 (14765)

F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido 2 - 1 Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido
Guido Bleibtreu (16') 1 - 0
Xavi Manils (30') 2 - 0
2 - 1 Yohan Arrive (38')
F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido 2 - 1 Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido 1 - 1 Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Barcarès

Goles Goles

  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Xavi Manils va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El F.C.B. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Xavi Manils va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pavlo Gordienko va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.B. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavi Manils, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): El F.C.B. va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pavlo Gordienko la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Borrell II Street

Goles Goles

  • 109 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 16 minuts Roc Ayxendri es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Guido Bleibtreu que d'un gran xut va marcar per a F.C.B. el 1 - 0.
  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Yohan Arrive va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 38 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Drahomír Hlavačka va ser clau en la jugada d'atac de Borrell al minut 2, quan ell mateix va fer una passada brutal a Kantit Erika, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Emil Schlagenhaufen sol davant la porteria al minut 21, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Ruedi Angerer va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ambrosi Ricksecker.
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Roc Ayxendri? Un error clamorós seu va donar a Cataldo Palmentieri una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Matteo Marinelli quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 79, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ambrosi Ricksecker va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ruedi Angerer des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Borrell va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mirco Cantaro que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Alejandro Sirvent va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ambrosi Ricksecker va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Emil Schlagenhaufen al minut 90 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Sirvent de Borrell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Yohan Arrive de Borrell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Marinelli.