Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aletxo Football (1591149) - Tito Ber C.F. (995689) » 715468775: T73/J6/VI

Liga 715468775 Información oficial sobre el partido 715468775 en Hattrick

05.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / VI.425 (14743)

Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido 4 - 1 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
Marino Cicchitti (41') 1 - 0
1 - 1 Daniel Drăghici (42')
Yvan Schöbi (82') 2 - 1
Paolo Barbuti (87') 3 - 1
Marino Cicchitti (89') 4 - 1
Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido 4 - 1 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido 2 - 1 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 17,0 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aletxo Football

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Marino Cicchitti va donar a Football un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Corria el minut 82, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Football s'avançava en el marcador després que en Yvan Schöbi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Football va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paolo Barbuti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Football. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marino Cicchitti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Football va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Vizcaya va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexander Tomov.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Marino Cicchitti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Football se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Raúl Vizcaya va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Football.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Eduardo Omar Nazabal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexander Tomov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tito Ber C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Joaquín Gort la va convertir en gol amb un remat de cap en Daniel Drăghici tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 42 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Juan Luis Soldevilla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jesús Romero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Rafael Sánchez va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Daniel Vega va estar a punt de posar per davant a Tito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Manuel Antolín va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Joaquín Gort quasi aconsegueix empatar per Tito al minut 84, però Juan Manuel Antolín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Luis Soldevilla de Tito es va guanyar la targeta groga merescudament.