Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Mediona (794490) - MiGranadaCF (1420665) » 715468189: T73/J13/VI

Liga 715468189 Información oficial sobre el partido 715468189 en Hattrick

23.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 13 / VI.414 (14732)

C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido 1 - 2 MiGranadaCF Alineación oficial del equipo 'MiGranadaCF' en el partido
0 - 1 Michael Alexander Pfalzgraf (22')
Lauritz Jenssen (51') 1 - 1
1 - 2 Roberto Darder (75')
C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido 1 - 2 MiGranadaCF Alineación oficial del equipo 'MiGranadaCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido 5 - 1 MiGranadaCF Alineación oficial del equipo 'MiGranadaCF' en el partido
Es un cenizo 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Mediona

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 del partit, el jugador Lauritz Jenssen de Mediona va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jean-Joseph Nowak del Mediona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Helvis Leitāns va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Helvis Leitāns va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Arnaud van der Ree va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Helvis Leitāns va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Lauritz Jenssen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Mediona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Helvis Leitāns, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Mediona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Helvis Leitāns ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

MiGranadaCF

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Vasiliy Epov va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 22 de joc. Michael Alexander Pfalzgraf es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roberto Darder que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a MiGranadaCF.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ozzie Nolan després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abou Bakr Damoun va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El MiGranadaCF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Daníel Vilhjálmsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.