Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BiciGlotters (1580613) - sarandela (774488) » 715465387: T73/J13/VI

Liga 715465387 Información oficial sobre el partido 715465387 en Hattrick

23.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 13 / VI.364 (14682)

BiciGlotters Alineación oficial del equipo 'BiciGlotters' en el partido 4 - 0 sarandela Alineación oficial del equipo 'sarandela' en el partido
Marco Berscheid (27') 1 - 0
Maik Lübke (35') 2 - 0
Nabil El Abasiry (77') 3 - 0
Maik Lübke (78') 4 - 0
BiciGlotters Alineación oficial del equipo 'BiciGlotters' en el partido 4 - 0 sarandela Alineación oficial del equipo 'sarandela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BiciGlotters Alineación oficial del equipo 'BiciGlotters' en el partido 3 - 0 sarandela Alineación oficial del equipo 'sarandela' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BiciGlotters

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Marco Berscheid, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. BiciGlotters es posava per davant!
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Maik Lübke va incrementar l'avantatge de BiciGlotters amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BiciGlotters pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nabil El Abasiry va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): BiciGlotters va aconseguir el 4 - 0 quan Maik Lübke va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): BiciGlotters va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fortunato Galvan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roger Jiménez Ayuso.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Serón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vicenç Fusté. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): José Antonio Loyola una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Roger Jiménez Ayuso va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Pier Giovanni Braconi de BiciGlotters gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

sarandela

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Serón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Parreño estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El sarandela va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Antonio Parreño va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Antonio Parreño que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sarandela, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Francisco Cana Galindo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.