Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Villar del Yermo (312667) - Orcasur FC (1434172) » 715464337: T73/J3/VI

Liga 715464337 Información oficial sobre el partido 715464337 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VI.346 (14664)

FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 2 Orcasur FC Alineación oficial del equipo 'Orcasur FC' en el partido
Hacı İlyas Sonuç (50') 1 - 0
1 - 1 Alessandro Beoni (57')
Patrice Provot (60') 2 - 1
2 - 2 Ladislav Brazilac (61')
FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 2 Orcasur FC Alineación oficial del equipo 'Orcasur FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 1 Orcasur FC Alineación oficial del equipo 'Orcasur FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Villar del Yermo

Goles Goles

  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 50 en Martín Federico Ieraci va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Hacı İlyas Sonuç podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 60 gràcies a la jugada de Patrice Provot, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Jed Anderson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Arne Markus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hans Wolf va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Alfonso Urien va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Stefaan De Loose del Villar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Orcasur FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alessandro Beoni que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Orcasur van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 61, quan Ladislav Brazilac va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Ladislav Brazilac va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Orcasur va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fidel Arruabarrena, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Alarico Llao quasi aconsegueix empatar per Orcasur al minut 56, però Adrian Tălpăşanu va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Orcasur va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Alessandro Beoni va quedar-se sol davant el porter Adrian Tălpăşanu, però aquest va poder aturar el xut.