Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LongTermLosers (798860) - Winter Angels (1418040) » 715460456: T73/J12/VI

Liga 715460456 Información oficial sobre el partido 715460456 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.276 (14594)

LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido 1 - 2 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
Mauro Oyanguren (75') 1 - 0
1 - 1 Carl Sison (77')
1 - 2 Aliaksej Alisievich (78')
LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido 1 - 2 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido 2 - 1 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,3 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LongTermLosers

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Víctor Fernández Daza arribés a peus de Mauro Oyanguren, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LongTermLosers el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Willy Merino, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Winter, però Ibon Urruela no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): LongTermLosers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aureli Desclot va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kent Kopakopa.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauro Oyanguren va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Kent Kopakopa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aureli Desclot va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ramón Herruzo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Willy Merino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Winter Angels

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carl Sison.
  • 107 Minuto 78 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Winter Aliaksej Alisievich va anotar el 1 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en Xilberto Beira va anar a parar als peus del Igor Pavlović que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Carl Sison de Winter, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Kostas Valdonio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xilberto Beira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gianluca Cabriolu després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xilberto Beira va poder desviar-lo a córner.