Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bombetinha F.C. (800275) - UEA Gramenet (775231) » 715459373: T73/J7/VI

Liga 715459373 Información oficial sobre el partido 715459373 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VI.257 (14575)

Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido 2 - 2 UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido
0 - 1 Diego Laguna (26')
0 - 2 Gerd van den Boogaart (31')
Julio Nagore (50') 1 - 2
Roberto Ortiz (87') 2 - 2
Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido 2 - 2 UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido 1 - 3 UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombetinha F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Julio Nagore va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Roberto Ortiz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Bombetinha va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Julio Nagore va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Eligio Camahuali va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Nagore.

UEA Gramenet

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Diego Laguna que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gramenet augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gerd van den Boogaart es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Christian Barriol va estar a punt de posar per davant a Gramenet amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David López-Mingo va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Valentín Perales va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ilya Mitrakov es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Irusta després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David López-Mingo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Laguna. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Gramenet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David López-Mingo va desviar el xut final de Diego Laguna després d'una sèrie de rebots i molta confusió.