Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catasol F.C. (800093) - Morolandia FC (1455005) » 715458905: T73/J2/VI

Liga 715458905 Información oficial sobre el partido 715458905 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / VI.249 (14567)

Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido 4 - 0 Los "Smithy" Juniors Alineación oficial del equipo 'Los "Smithy" Juniors' en el partido
Dimitar Dimov (33') 1 - 0
Johnny Brun (82') 2 - 0
Galo Polveiro (87') 3 - 0
Florian Ciubucă (90') 4 - 0
Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido 4 - 0 Los "Smithy" Juniors Alineación oficial del equipo 'Los "Smithy" Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Catasol F.C. Alineación oficial del equipo 'Catasol F.C.' en el partido 8 - 0 Los "Smithy" Juniors Alineación oficial del equipo 'Los "Smithy" Juniors' en el partido
Es un cenizo 7.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catasol F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Dimitar Dimov de Catasol, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catasol va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Johnny Brun progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Catasol va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Galo Polveiro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Catasol i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 90 minuts de joc. Mentre en Florian Ciubucă el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Ripollés va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Trofim Solozhentsev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Catasol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Florian Ciubucă, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Dimitar Dimov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jordi Ripollés va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Johnny Brun gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Trofim Solozhentsev va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Guido Zuccalà de Catasol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dominic Mason de Catasol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los "Smithy" Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ñuño Luca de Tena va entorpir al marcador d'en Martin Bizot per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Antonio Vivo de "Smithy" va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.