Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido Cual Chimpancé II (1370047) - Cd Son Cladera (308382) » 715458366: T73/J7/VI

Liga 715458366 Información oficial sobre el partido 715458366 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VI.239 (14557)

Rapido Cual Chimpancé II Alineación oficial del equipo 'Rapido Cual Chimpancé II' en el partido 1 - 1 Cd Son Cladera Alineación oficial del equipo 'Cd Son Cladera' en el partido
0 - 1 Ayob Hatim (69')
Michele Donat (73') 1 - 1
Rapido Cual Chimpancé II Alineación oficial del equipo 'Rapido Cual Chimpancé II' en el partido 1 - 1 Cd Son Cladera Alineación oficial del equipo 'Cd Son Cladera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapido Cual Chimpancé II Alineación oficial del equipo 'Rapido Cual Chimpancé II' en el partido 1 - 2 Cd Son Cladera Alineación oficial del equipo 'Cd Son Cladera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido Cual Chimpancé II

Goles Goles

  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Chimpancé equilibrava la balança al minut 73. En Michele Donat, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 3 minuts, el Chimpancé va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gianfranco Zuffi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Riccardo Ghedin va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Cd Son Cladera

Goles Goles

  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Passats 69 minuts de partit, Cladera es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ayob Hatim es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mika Piiparinen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Tudor Albeanu va xutar magistralment una falta al minut 29 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marko Ulawski va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ayob Hatim va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Clément Loisel de Cladera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 63, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Jonathan Marti quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Cladera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Nájera va desviar el xut final de Ayob Hatim després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ayob Hatim de Cladera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.