Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevilla Balompié (1435112) - Atletico el Mojon (988589) » 715456534: T73/J11/VI

Liga 715456534 Información oficial sobre el partido 715456534 en Hattrick

09.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VI.206 (14524)

Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 3 - 1 Atletico el Mojon Alineación oficial del equipo 'Atletico el Mojon' en el partido
Celso Caxaraville (39') 1 - 0
Demetrio San Martin Bueno (50') 2 - 0
Tengku Abbas Purba (79') 3 - 0
3 - 1 Antonio Galeazzo (90')
Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 3 - 1 Atletico el Mojon Alineación oficial del equipo 'Atletico el Mojon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 5 - 1 Atletico el Mojon Alineación oficial del equipo 'Atletico el Mojon' en el partido
Tiene mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Celso Caxaraville va donar a S.Balompié un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Demetrio San Martin Bueno de S.Balompié va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tengku Abbas Purba va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gerold Kok va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): S.Balompié va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Celso Caxaraville va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aristotelis Mamakas.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): S.Balompié va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però René Gotte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tengku Abbas Purba va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): S.Balompié per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Manel Gilabert va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Manel Gilabert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Aristotelis Mamakas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Robert Gałązka es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Demetrio San Martin Bueno va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerold Kok de S.Balompié amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletico el Mojon

Goles Goles

  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Odilo Ruíz sempre és una garantia. Al minut 90, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Antonio Galeazzo marcar el 3 - 1 per al Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Galeazzo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mario Albiero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Atletico van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Odilo Ruíz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Alfonso Eres de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.