Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ebre Birres (314398) - NEGACIONISTAS (1333175) » 715456056: T73/J4/VI

Liga 715456056 Información oficial sobre el partido 715456056 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VI.198 (14516)

Calicasas F.C. Alineación oficial del equipo 'Calicasas F.C.' en el partido 4 - 0 NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido
John Gooding (9') 1 - 0
Thierry Jourdain (34') 2 - 0
Bogdan Chibulcutean (72') 3 - 0
Carmel Buttiġieġ (83') 4 - 0
Calicasas F.C. Alineación oficial del equipo 'Calicasas F.C.' en el partido 4 - 0 NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calicasas F.C. Alineación oficial del equipo 'Calicasas F.C.' en el partido 3 - 0 NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calicasas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, John Gooding, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Calicasas es posava per davant!
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Calicasas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Thierry Jourdain va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Aria Farzam va pentinar un córner cap al segon pal que Bogdan Chibulcutean va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Calicasas va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carmel Buttiġieġ, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Thierry Jourdain gairebé va marcar per a Calicasas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Thierry Jourdain de Calicasas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carmel Buttiġieġ per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hank Rohr va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Thierry Jourdain, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carmel Buttiġieġ. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ignacio Vivero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Hank Rohr va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thierry Jourdain de Calicasas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Chibulcutean de Calicasas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Bernardo Balzamo de Calicasas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NEGACIONISTAS

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carlos Liñán va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): NEGACIONISTAS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Laurenţiu-Ioan Ogradă des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Nicolás de NEGACIONISTAS es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.