Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lo siento PISHA (1420579) - Real Betis Balompie - RBB (1436423) » 715455199: T73/J14/VI

Liga 715455199 Información oficial sobre el partido 715455199 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.182 (14500)

lo siento PISHA Alineación oficial del equipo 'lo siento PISHA' en el partido 0 - 2 Real Betis Balompie - RBB Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie - RBB' en el partido
0 - 1 Jochen Degrande (65')
0 - 2 Karol Podlesnik (73')
lo siento PISHA Alineación oficial del equipo 'lo siento PISHA' en el partido 0 - 2 Real Betis Balompie - RBB Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie - RBB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lo siento PISHA Alineación oficial del equipo 'lo siento PISHA' en el partido 0 - 2 Real Betis Balompie - RBB Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie - RBB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lo siento PISHA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de siento va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guifré Gilabert va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): siento van sortir al contraatac al minut 76, però Ahmed Thorif Mohamed Shiyam va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Guifré Gilabert de siento va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Betis Balompie - RBB

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 65, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jochen Degrande es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Karol Podlesnik va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 2 per a RBB.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): RBB va ser a punt de marcar al minut 10, quan el seu jugador Pedro Tomás Zuazo Bernabeu va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Karol Podlesnik va enviar un xut des de 40 metres al minut 13, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): RBB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mees van Steensel va desviar el xut final de Milan Vrána després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Marc Arbusà de RBB, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): RBB van sortir al contraatac amb encert al minut 50, però Xurxo Rueda Vicioso no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Milan Vrána va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.