Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marbella F.C. (797795) - esteagua no bebere (1365646) » 715453223: T73/J10/VI

Liga 715453223 Información oficial sobre el partido 715453223 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / VI.147 (14465)

Marbella F.C. Alineación oficial del equipo 'Marbella F.C.' en el partido 3 - 0 esteagua no bebere Alineación oficial del equipo 'esteagua no bebere' en el partido
Stefan Bergs (23') 1 - 0
Stefan Bergs (30') 2 - 0
Vítor Luís Tomé (59') 3 - 0
Marbella F.C. Alineación oficial del equipo 'Marbella F.C.' en el partido 3 - 0 esteagua no bebere Alineación oficial del equipo 'esteagua no bebere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marbella F.C. Alineación oficial del equipo 'Marbella F.C.' en el partido 0 - 1 esteagua no bebere Alineación oficial del equipo 'esteagua no bebere' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marbella F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Marbella va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Stefan Bergs.
  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Marbella va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Stefan Bergs, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Vítor Luís Tomé! Un inimaginable dribbling sobre Alexander Kostadinov va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 0 per a Marbella.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Saro Soru haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Marbella al minut 24.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Marbella van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Ditmar Kinsbergen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 58, un contraatac del Marbella no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ditmar Kinsbergen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marbella va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ditmar Kinsbergen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Bergs de Marbella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vítor Luís Tomé.

esteagua no bebere