Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Navelina Mecánica (796556) - Calzadillas Crew (1600577) » 715453183: T73/J14/VI

Liga 715453183 Información oficial sobre el partido 715453183 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.146 (14464)

La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 0 - 1 Calzadillas Crew Alineación oficial del equipo 'Calzadillas Crew' en el partido
0 - 1 César San Román (83')
La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 0 - 1 Calzadillas Crew Alineación oficial del equipo 'Calzadillas Crew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 1 - 2 Calzadillas Crew Alineación oficial del equipo 'Calzadillas Crew' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Navelina Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Gijsbrecht Mayné va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de David Jiménez jimeno. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Yoav Yizhar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Alberto Chala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Navelina per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Óscar Maristany va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Yoav Yizhar, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Calzadillas, però Toni Romero Solís no va poder encertar el xut.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gijsbrecht Mayné va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Alessandro Bertuccio de Navelina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Calzadillas Crew

Goles Goles

  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Calzadillas agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar César San Román amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Raúl Aguirre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patryk Pinas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Patryk Pinas va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Toni Romero Solís, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Jiménez jimeno va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Juan Castaños de Calzadillas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Romero Solís.