Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pletorian Team (796718) - S.D Antas de Ulla (800378) » 715451345: T73/J2/VI

Liga 715451345 Información oficial sobre el partido 715451345 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / VI.114 (14432)

Pletorian Team Alineación oficial del equipo 'Pletorian Team' en el partido 3 - 0 S.D Antas de Ulla Alineación oficial del equipo 'S.D Antas de Ulla' en el partido
Markus Andersson (5') 1 - 0
Zdzisław Grzebuła (41') 2 - 0
Marcos Parralo (89') 3 - 0
Pletorian Team Alineación oficial del equipo 'Pletorian Team' en el partido 3 - 0 S.D Antas de Ulla Alineación oficial del equipo 'S.D Antas de Ulla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pletorian Team Alineación oficial del equipo 'Pletorian Team' en el partido 3 - 0 S.D Antas de Ulla Alineación oficial del equipo 'S.D Antas de Ulla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pletorian Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Matteo Marseglia va descol·locar totalment la defensa contrària i Markus Andersson no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Zdzisław Grzebuła va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Marcos Parralo de Pletorian va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Aristide Delforge va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Marcos Parralo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dirk Friesen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Marius Pene, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Markus Andersson gairebé va marcar per a Pletorian des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Marcos Parralo va fallar un penal al minut 72.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dirk Friesen al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Markus Andersson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pletorian a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aristide Delforge va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Andersson de Pletorian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

S.D Antas de Ulla

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Antas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Miguel Tracanao va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Noroña Fabra de Antas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.