Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tulipnas fc (441607) - Talleda FC (440028) » 715450570: T73/J4/VI

Liga 715450570 Información oficial sobre el partido 715450570 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VI.100 (14418)

tulipnas fc Alineación oficial del equipo 'tulipnas fc' en el partido 0 - 5 Talleda FC Alineación oficial del equipo 'Talleda FC' en el partido
0 - 1 Fernando Quevedo Solís (2')
0 - 2 Jason Dolan (24')
0 - 3 Javier Doñapalla (32')
0 - 4 Józef Dłużniewski (63')
0 - 5 Fernando Quevedo Solís (70')
tulipnas fc Alineación oficial del equipo 'tulipnas fc' en el partido 0 - 5 Talleda FC Alineación oficial del equipo 'Talleda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tulipnas fc Alineación oficial del equipo 'tulipnas fc' en el partido 1 - 4 Talleda FC Alineación oficial del equipo 'Talleda FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tulipnas fc

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Saber El Ouji va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 8, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Villalpando no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erwin Prêtre estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tulipnas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Saber El Ouji va sortir per sobre el travesser.

Talleda FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Talleda FC va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Fernando Quevedo Solís va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del tulipnas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jason Dolan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Talleda FC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 24.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Javier Doñapalla va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Józef Dłużniewski, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de Talleda FC va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fernando Quevedo Solís va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 5!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gauthier Reuze de Talleda FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.